Meer informatie over bijnanieuwevolkswagen

Zeer jonge Volkswagens met veel opties en accessoires

Rechtstreeks met de Volkswagen fabriek hebben wij een contract gesloten, zodat we uit hun demopool zeer jonge Volkswagens kunnen kopen. Uiteraard zet de fabriek alleen "volle Volkswagen occasions" in met luxe accessoires en zinvolle opties zoals xenon verlichting en navigatie. Na maximaal 6 maanden en 26.000 km. worden deze auto's gewisseld voor nieuwe modellen en uitvoeringen, waardoor u kunt beschikken over de jongste modellen uit bouwjaar 2015, 2016 en 2017 in de meest recente uitvoeringen.

Resterende fabrieksgarantie / Authenticiteit Certificaat

De door ons aangekochte Volkswagen occasions zijn voorzien van 5 jaar of 100.000 kilometer volledige fabrieksgarantie*. Uiteraard worden ze voor aflevering grondig geïnspecteerd, zodat u vertrouwd en veilig op weg kunt. Ook ontvangt u ten tijde van de aflevering een Authenticiteit Certificaat van ons waarop u de originele specificaties van uw Volkswagen kunt controleren.

*Vraag uw verkoopadviseur of de auto van uw keuze ook hiervoor in aanmerking komt. Genoemde 5 jaar gaat in op de dag van aflevering als nieuwe auto.

Voorzien van nieuwste NL-kenteken

Uw Volkswagen wordt pas gekeurd en ingevoerd nadat u gekocht heeft. Dat geeft u de garantie dat uw 'nieuwe' Volkswagen altijd voorzien is van het laatste en nieuwste Nederlandse kenteken wat wordt afgegeven door het RDW.

Direct uit voorraad Volkswagen fabriek

Als officiële Volkswagen dealer hebben wij direct contact met de Volkswagen fabriek in Wolfsburg. Zo krijgen wij op voorhand inzicht in de samenstelling van de demopool, zodat wij reeds vooraf op basis van onze ervaring een mix van verschillende modellen hebben ingekocht variërend van up! tot Touareg. Zit uw gewenste model er niet bij? Laat het ons weten en wij gaan op zoek voor u zodat uw favoriete Volkswagen alsnog door ons geleverd kan worden.

Rijden binnen 14 dagen

Door onze ruime ervaring met de import van jonge Volkswagen occasions zijn wij in staat om uw Volkswagen binnen 14 dagen te inspecteren en te voorzien van het laatste NL-kenteken, waardoor u snel kunt rijden met uw Volkswagen. Wij regelen alles voor u. Het transport vanaf fabriek, de inspectie en het eventueel al uitvoeren van garantiewerkzaamheden, de keuring bij de Rijksdienst voor het Wegverkeer, alsmede de invoer bij de douane en de afwikkeling van alle papierwerk.

Zeer scherp geprijsd

Geen tussenpersonen en andere belanghebbenden die de prijs voor uw Volkswagen op kunnen drijven. Door onze rechtstreekse inkoopmogelijkheid kunnen wij u bijna nieuwe Volkswagens aanbieden tegen prijzen die substantieel lager liggen dan de gangbare dealerprijzen. Als u nog extra accessoires zoals wielen, DVD systemen of alarm uitbreidingen wilt aankopen kunt u dat ook via ons laten regelen. Via gecertificeerde inbouwcentra wordt alles vakkundig en vertrouwd geregeld. En ook dat zeer scherp geprijsd!